Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svým pátým ročníkem zaujímá Havířovský výtvarný salon již významné místo mezi výstavami v programové nabídce Městského kulturního střediska Havířov.
Po dvou letech opět dostávají příležitost amatérští i profesionální tvůrci, začátečníci i renomovaní umělci, představit veřejnosti výsledky svého úsilí v oblasti výt-varných činností, předvést a mezi sebou srovnat práce různých směrů, stylů, žánrů, námětů a technik...  Tentokrát prezentuje na devadesát autorů své kresby, malby, grafiku, koláže, fotografie, keramiku, plastiky a objekty, vytvořené převážně během uplynulých dvou let.
Pořadatelé spolu s vystavujícími věří, že Salon 2006 opět splní svůj účel a záměr organizátorů - přispět k mapování havířovské výtvarné scény, motivovat a inspirovat účastníky i návštěvníky a snažit se, aby vystavená díla a dílka oslovila,
zaujala, potěšila, pobavila i poučila.
Výstava se uskutečňuje v prosinci, tedy v měsíci, kdy si připomínáme výročí založení Havířova před jednapadesáti lety. Naše přehlídka proto může být symbolickým dárkem k těmto narozeninám.

Obrazek

Obrazek